⌂← Pozvánka na Vítání ptačího zpěvu 2024 | Nenoste mláďata domů! Nemůžete něco najít nebo máte nějaký dotaz? Kontakty.

Masakr ptáků v Egyptě

140 milionů tažných ptáků ročně zmasakrováno v Egyptě

Elektronická petice zde.

Orientační překlad.

Tato petice bude doručena na adresu: Vlády Egypta, Německa a dalších evropských zemí a do zemí EU-komise

Zastavte masivní vraždění ptáků v Egyptě!

Autor petice Lars Lachmann - expert na ochranu ptactva NABU

Porážka stěhovavých ptáků na břehu Egypta

140 milionů ptáků zabito každý rok na podzim

Znepokojující obraz prezentuje podél pobřeží Středozemního moře Egypt: Novináři bavorské Broadcasting Corporation (BR) jsou zdokumentovány spojité sítě podél 700 kilometrů od pobřeží, připomínající obraz známe z kulových ploty kolem sportovních soudů. Ale tady jsou sítě používají chytat ptáky v nepředstavitelných rozměrů, nabídnout jim později pochoutky na trzích a v restauracích po celé zemi.

Dvě miliardy stěhovaví ptáci jsou v současné době dělají jejich cestu z Evropy do jejich zimovišť v Africe. Pro 140 milionů z nich smrtící poslední zastávka se jmenuje Egypt. Jeden ze sedmnácti všech evropských migrujících ptáků je chycen v čem je největší pták past na světě!

Podél 700 km jemné odchytu sítě se táhne podél celého egyptského pobřeží Středozemního moře z Gazy do Libye. 700 km z bez mezer zkázy. Někteří ptáci letí až 1000 kilometrů denně, bez odpočinku ani jednou. Oni dosáhnout neuvěřitelné výkony - každý rok na podzim znovu. Ale místo toho, respekt a uznání pro své jedinečné úspěchy je bolestná smrt, která na ně čeká.

Vzhledem k tomu, "arabského jara", a to zejména od nepokojů letos v létě kvůli krizi státu a ekonomiky, lov ptáků je pryč úplně mimo kontrolu. Tato nespoutaná pytláctví je velmi ilegální - ale nikdo se stará o pravidlech. Příliš lákavé je zisk z krutého činu: Na jedné křepelky muži dostat pět eur!

Zachycené ptáci jsou brutálně znetvořený, nacpal do malých klecí, poražena na trhu a prodávají - jako vzácné pochoutky. Slavíci, včela-jedlíci, červená-couval Shrikes, chřástal polní, zlaté orioles, ...

Co je víc, je to: Mnoho z chycených druhů ptáků jsou červené, jsou uvedeny v Evropě. Mnohé z nich jsou před zánikem stejně a jsou chráněna a podporována v Evropě s velkým výdajům.

Musíme skoncovat s tímto šílenstvím. Zastavit pták vraždění a týrání zvířat, ochranu život našich stěhovavých ptáků - spolu s NABU! Přihlašte se prosím tuto petici!

NABU se nebude dívat na to drama, aniž by něco dělat. S vaší pomocí, budeme jednat:

Elektronická petice zde.

Pro : Vlády Egypta , Německa a dalších evropských zemí a do zemí EU- komise

Zastavit masivní pták vraždění v Egyptě !

Zaměřena na :

V letošním roce ,německá a evropská veřejnost se dozvěděl o šokující rozsahu ptačí zachycení v Egyptě . Během podzimní migrace ptákůkontinuální řada ptáků do pastí sítí se rozkládá na více než 700 kilometrů podél egyptského pobřeží Středozemního moře . Každý rok na podzim asi 140 milionů stěhovaví ptáci jsou tam chytil . Ptáci , kteří přijedou po náročném non -stop cesta přes Středozemní moře, tedy sotva šanci dosáhnout jejich zimoviště v subsaharské Africe a vrátit se zpět do Evropy na jaře příštího roku k chovu . Navíc , vodní ptáci jsou v pasti a střílel na mnoha vnitrozemských jezerech a velcí ptáci jsou střílel s puškami na přání .

Tato situace ničí úsilí o zachování přírody přijaté v Německu a dalších evropských zemích a v rozporu s mezinárodními úmluvami o ochraně stěhovavých druhů ptáků a zvířat podepsalo i Egypta. Dokonce i ptáků lovci v Egyptě již stěžují na snížení počtu ptáků odchycených i přes stále se zvyšující soutisku úsilí.

Bird odchyt a lov nemůže pokračovat v Egyptě v aktuálním rozsahu. Nelegální zabíjení musí skončit okamžitě, právní lovu musí stát účinně regulován a musí být drasticky snížen.

Signatáři této petice proto požádat vládu arabské republiky Egypta: Signatáři této petice současně zabývat vláda Spolkové republiky Německo , vlády dalších evropských zemí a Komise Evropské unie sepožádat, aby :

S pozdravem , [ Vaše jméno ]

Elektronická petice zde.



www.rorysi.cz ⁄← Hlavní stránka
Přispějte: Ptačí park Josefovské louky.